مشاوره حقوقی رایگان - تجمیع دو پرونده مهریه

من دوبار ازدواج کردم و هر دو ازدواج منجر به طلاق گردیده آیا در دادگاه میتوان جهت پرداخت مهریه تجمیع پرونده نمایم تا از حقوقم یک چهارم را برای هردو تقسیم نمایند

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر این حق فقط برای زوجه ای است که زودتر یک چهارم حقوق را توقیف کرده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر. ابتدا باید حقوق یک چهارم به زوجه که زودتر اقدام کرده بریزد و پس از پایان نفر دوم در اولوبت است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما دو پرونده با دو خوانده متفاوت دارید خیر

یک وکیل :

با سلام
چنین امکانی ندارید ولیکن به شعبه اعلام نمایید که یک چهارم حقوق شما توقیف شده است در روند تصمیم گیری موثر است.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

شما دو پرونده با دو خوانده متفاوت دارید خیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر پرونده خواهان مجزا و مشخصی دارد صرفامی توانید به شعبه مربوطه موضوع را به صورت لایحه اعلام نمایید تا کسب تکلیف گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام خیرشمادوبرونده بادوتاخوانده متفاوت دارین

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

سلام وقت به خیر ،شما نمیتوانید پرونده های مختلف خود را تجمیع کنید