مشاوره حقوقی رایگان - اعمال تغییر نام مادر در شناسنامه فرزندان

سلام وقت بخیر
چند سال پیش مادرم نام کوچک خود را در شناسنامه اش عوض کرد.من و برادرم قصد تعویض شناسنامه قدیمی خود و گرفتن شناسنامه جدید داریم.آیا در شناسنامه جدید ما نام جدید مادرم ثبت میشود یا نام قدیمش؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به محضه صدور شناسنامه جدید نام گذشته شخص در قسمت توضیحات آن شناسنامه قید می گردد بنابراین با ارائه شناسنامه مادر خود میتوانید اسم قدیم ایشان را از شناسنامه خود حذف و نام جدید ایشان را جایگزین کنید