مشاوره حقوقی رایگان - اعسار تضامنی چک

عرض سلام و احترام
بنده پشت چک پدرم رو امضا کردم و با توجه به اینکه چک پاس نشد و برگشت زده شد الان با گذشت روال قانونی اجرائیه صادر شده میخواستم بدونم چند روزه جلب صادر میشه و اینکه میتونم تو این مدت اعسار بدم یا نه و اگر امکانش هست دیگه اون شخص نمیتونه جلب بگیره؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر حکم قطعی علیه شما صادر شده است طرف دعوا یا محکوم علیه پس از قطعیت حکم می تواند درخواست صدور اجراییه نماید و پس از ارسال 10 روز مهلت پرداخت محکوم به را دارید و پس از آن روال اجرا آغاز میشود استعلامات سه گانه از بانکها ادارات ثبت اسناد و املاک و راهور ناجا که زمان بر است از یک هفته تا یک ماه اگر سیستمی نباشد شما در تمام طول این مدت می توانید دادخواست اعسار بدهید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

ظهرنویسی که شما باشید ظرف یکماه بعداز ابلاغ اجراییه باید دادخواست اعسار مطرح کنید وگرنه جلب ظما صادر میشه گرچه جلب هم بشید با گذاشتن سند رفع بازداشت میشید ولی در فرجه ی یکماهه چالشی ندارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان جلب وجود دارد
وانگهی چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سی روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه اگر دادخواست اعسار ندهید حکم جلب صادر می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما در ظرف یک ماه از ابلاغ میتوانید دادخواست اعسار را مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اعسار شما باید اثبات شود تا جلب منتفی شود صرف درخواست اعسار جلی را منتفی نمی‌کند