مشاوره حقوقی رایگان - عدم پذیرش لایحه (تکمیلی) در تجدید نظر دیوان عدالت اداری

سلام،
پس از وصول پرونده به شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری، تعدادی لایحه با عنوان لایحه تکمیلی برای پرونده به شعبه ارسال شده (هر دو سه روز یکی)، حال مدیر دفتر شعبه مربوطه طی تماسی از ارسال لوایح شاکی شدند و گفته اند که اصلاً لایحه تکمیلی (فقط عنوان آن تکمیلی بود نه محتوایش) در شعبه پذیرفته نمی شود و فقط دادخواست تجدیدنظر ارسالی خوانده می شود، پس ما رو با این همه لایحه فرستادن علاف نکنید!

(((دسترسی به پاسخ طرف شکایت پس از ارسال دادخواست تجدیدنظر خواهی بوده و به همین علت، استدلالاتی در رد دفاعیات طرف شکایت با لوایح تکمیلی و دفاعیه ارسال می گردید)))

آیا چنین چیزی ممکن است؟ و واقعاً لایحه (تکمیلی یا دفاعیه) در تجدیدنظر دیوان عدالت اداری پذیرفته نیست؟؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

منتظر بمانید تا طرف لایحه دفاعی خود را ارائه نماید پس از مطالعه آن لایحه تکمیلی مجدد فقط یک بار ارسال کنید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز رسیدگی گرچه در مرحله ی دیوان شکلی هستش ولی گرچه قانونا میبایست رییس شعبه لوایح وصولی و ثبت شده که مدیر دفتر درصورت عدم وصول و عدم ثبت و عدم ضم در پرونده مرتکب تخلف شده و قابل پیگیری هستش.اما به جهت کثرت پرونده از سراسر کشور وقت کافی برای مطالعه ی همهی ل.ایح نیست و ندارن و تبادل لوایح شما یکبار و اونهم باید کامل صورت میگرفت که اینطور به چالش بر نخورید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یکی دوتا باشد شاید نه اینکه هروز یک لایحه اراسال کنی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.