مشاوره حقوقی رایگان - دریافت انشعاب برق به نام مستاجر

باسلام واحترام. زمینی را به یکی از بستگان جهت راه اندازی و تولید تیرچه و بلوک اجاره دادم ایشان جواز تیرچه و بلوک گرفت و در ملک بنایی ساخته و امتیاز آب و برق به نام خود گرفته .به او گفتم چرا به نام من امتیاز را نگرفتی گفت چون جواز به نام من است قبول نکردند.
لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا ایشان درست میگوید واینکه آیا در آینده میتواند ادعای مالکیت این ملک را کند. سپاسگزارم

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر زمین فوق فاقد سند باشد می تواند در آینده مشکل ساز شود در غیر این صورت می توانید تقاضای خلع ید و قلع و قمع بنا های ایجاد کرده را با توجه به اسناد و مدارکی که در دست دارید و همان اجاره نامه بخواهید اگر سند رسمی داریم