مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن کنتور برق

سلام. ما یه خونه ویلایی رو به بساز بفروش دادیم و ایشون اعلام کردن تا 5 ماه بخاطر عوض شدن استادار شرمون نمی تونم کنتور برق بهمون بدن و الا به صورت غیر قانونی از زیر زمین برق مستقیم کشیدن و گاهی برق قطع و وصل می شود در حالی که خانه های اطرف برق دارن
سوال من اینه که چطوری می تونم پیگیری کنم و گزارش تخلفات بدم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید قراردادی که با وی منعقد کردید را بخوانم تا بتوانم دقیق راهنمایی کنم ، از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به اداره برق منطقه اطلاع دهید بررسی می کنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق. اداره برق پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از برق استفاده می کنید بهتر است دوستانه مشکل را پیگیری کنید
در صورت گزارش برق خودتون و بقیه ساکنین قطع میشه و به مشکل می‌خورید