مشاوره حقوقی رایگان - انشعاب برق

بنده واحدی خریداری کرده بودم که توی قولنامه ذکرشده بود هزینه کل انشعابات با شرکت سازنده هست وخریدار هیچ هزینه ای پرداخت نخواهدکردطبق همین قرارداد به شخص دیگری فروختم ازا داره برق که رجوع کردن به گرفتن کنتور ایشون ازمن شکایت کرده وحکم غیابی وتوقیف اموال گرفته وماشین بنده روتوقیف کردند چون بنده سرویس مدارس بودم باید ماشین میبودمجبوربه پرداخت حق انشعاب برق واحدشدم سوالم اینه که آیا منم شکایت بکنم میتونم هزینه ای که بابت حق انشعاب برق پرداخت کردم ازشرکت سازنده بگیرم یانه واگر میتونم باید چه شکایتی بکنم وعنوان شکایتم چی باشه ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از اداره برق .‌‌وکارشناسان مربوطه بپرسید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی به استناد قراردادخود و حکم دادگاه دادخواست مطالبه وجه بطرفیت شرکت سازنده مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید