مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه فروش

سلام اگه در قولنامه اشتباه در متراژ زمین باشد به جای اینکه بنویسد یک هزار مترمربع نوشته باشد یکصد هزار متر مربع قولنامه باطل است یا نه قولنامه هیچ گونه خط خوردگی ندار شاهدان شهادت بر یک هزار متر میدهن خریدار دور هزار یک هزار متر رادیوار کرده

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اشتباه در نوشتار با وحدت قصد خریدار و فروشنده خللی به قرارداد وارد نمی کند اگر هر دو طرف با قصد و نیت همان هزارمتر معامله را منعقد کرده‌اند آن معامله صحیح است ولی اگه یکی از طرفین ادعای جهل نسبت به متراژ نماید و مدعی یک صد هزار متر گردد قرارداد بعلت جهل در عوضین باطل است