مشاوره حقوقی رایگان - وصول لایحه

دخترم با شوهرش مشکل داشته و مهریه را اجرا گذاشته و با بردار دامادم هم دعوا کردیم شکواییه به شورای حل اختلاف رفت ولی ما سازش نکردیم و ضمنا روز شورا دامادم نیومد اعلام حضور را امضا کردیم از شورا رفتیم دوبار ابلاغیه شورا برام فرستادند دامادم وکیل گرفته و در شورا نامه ای تحت عنوان وصول لایحه از طرف وکیل ثبت شده چکار کنم ضمنا دو نفر داخل پرانتز به عنوان وکیل قید شده

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

داماد شما دوتا وکیل گرفته و احتمالاً دلایل و شواهدی دارد که از زیر بارپرداخت دیه یا توهین ضرب و جرخ رهایی یابد اگر شواهد و دلایلی برای پرونده دارید ارائه دهید و از خود دفاع کنید