مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

با سلام خدمت وکلا من از شوهرم شکایت ترک انفاق کردم که امروز بازداشت کردن شوهرمو. من واسه نفقه ی معوقه دادخواست حقوقی دادم که دومیلیون و چهارصد نفقه تعیین کردن و سه قسط کردن که این ماه باید هشتصد هزار بده.من شوهرم خانه برای زندگی مشترک تهیه نمیکنه و من هشت ماهه خونه ی پدرمم میخواستم بدونم در چه شرایطی شوهرم از بازداشت درمیاد؟ اگه یه پولی اندکی بریزه به حسابم از بازداشت درش میارن؟ لطفأ توضیح دهید

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درشکایت ترک انفاق کیفری اگر بازداشت بموجب حکم محکومیت باشدیعنی محکوم شده باشدخیر ازادنمیشود شمادرترک انفاق حقوقی می توانستید درخواست الزام به تهیه مسکن راهم درخواست کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بستگی دارد پرونده در چه مرحله ای باشد شما نیاز به مشاوره با .وکیل دارید.