مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از بیمه پدر

سلام ع.ر متولد اردیبهشت 1344 هستم شغلم ازاد بود برشکست شدم الان از نظر جسمی توان کارگری ندارم بجز یارانه دراماد دیگه ای ندارم شغلم خودم سرمایه نیاز داره ندارم الان با 58 سال سن واقعا درمانده شدم لطفا کمک و راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از بیمه پیگیری کنید تا شرایط بررسی شود و اگر امکان برقراری مستمری بود صورت گیرد