مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از بیمه پدر

باسلام. من مطلقه هستم و مدتی تحت بیمه پدرم بودم وقتی کار پیدا کردم دیگه شرکت خودم را بیمه کرد به مدت 6سال،الان بیکار هستم و میخوام تحت پوشش بیمه پدرم باشم بیماری های رماتیسم و صرع دارم، اما پدرم منو بیمه نمیکنه چطور میتونم برای درمان بیماری، مجدد تحت تکفل پدرم قرار بگیرم،ایشون نمیخواد من را بیمه کنه

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست حقوقی را از طریق دفاتر
خدمات الکترونیک قضایی ثبت و پیگیری نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست حقوقی مرتبط را در دفاتر خدمات قضایی ثبت بفرمائید در هر صورت ایشان باید به اداره بیمه مربوطه درخواست بدهند تا شما نیز مشمول بیمه ایشان باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدرتان باید جهت بیمه کردن شما اقدام کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق بیمه پیگیری ودرخواست تشکیل کمیسیون پزشکی جهت رسیدگی به وضعیت بیماری خود نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

الزامی ندارد بعد از فوت ایشان می توانید از مستمری وی بهرمند شوید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پدر شما باید از اداره مربوطه درخواست استقرار بیمه شما را دهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به بیمه مربوطه رجوع کنید چنان‌چه نتیجه حاصل نشد دادخواست دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پدر باید در این خصوص اقدام نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست بده به دادگاه به طرفیت پدر و اداره بازنشستگی