مشاوره حقوقی رایگان - چطور بفهمم همسرم اعتیاد داره یانه

من 34 سالمه ودو فرزند دارم همسرم مدام قرص خواب های مختلف میخوره چند وقت قبل قرص ترامادول پیدا کردم گفت از خودم نیست دوباره دیشب یه چیزی برداشت یواشکی وقتی بهش گفتم نشونم بده سریع انداخت تو دهنش وشروع به داد وبیداد کرد که اگه شک داری منو بفرست آزمایش یه لوله کوچیک استیلی که یه کم سوخته شده هم تو پاکت سیگارش پیدا کردم که بوی نعنایی تقریبا میداد اعصابم خرده من از مواد اینا اصلا سر درنمیارم چیکار کنم؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما اگر تهران هستید وقت مشاوره حضوری بگیرید تا کامل توضیح دهم یا اینکه نزد یک مشاور روانشناس در تخصص اعتیاد بروید شک نکنید که شوهرتان معتاد است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می بایست بی هوا در خواست آزمایش نمایید