مشاوره حقوقی رایگان - درمورد تبدیل وضعیت نیروهای ایثارگر ابفا کرمان

باسلام. مگر بخشنامه این نبوده که نیروهای ایثارگر شرکتی به رسمی تبدیل وضعیت بشن چرا ابفا داره نیروها رو حکم قراردادی میزنه بجای رسمی؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر شما شرایط تبدیل وضعیت را دارید و دستگاه مربوطه ممانعت می نمایند فوراً از طریق دیوان محترم عدالت اداری پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درسته باید رسمی کنه ولی قراردادی هم خوبه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله برای تبدیل وضعیت استخدامی ، اگر شما شرایط مقرر در قانون را داشته باشید باید درخواست تبدیل وضعیت به رسمی را مطرح نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت داشتن شرایط درخواست دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

سلام خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شرایط مقرر در قانون را داشته باشید باید درخواست تبدیل وضعیت به رسمی را مطرح نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از مديريت آبفا استعلام نماييد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ,,,

جدیدا" ابلاغ شده است

از ارگان مربوطه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع از طریق معاونت نیروی انسانی و سرمایه گذاری ریاست جمهوری پیگیری گردد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

چنانچه دارای شرایط لازم باشید می توانید به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر شما شرایط تبدیل وضعیت را دارید و دستگاه مربوطه ممانعت می نمایند فوراً از طریق دیوان محترم عدالت اداری پیگیری نمایید