مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام .
ملکی رو در سال 82 به مبلغ 8میلیون تومان فروختم به خریدار و بعد از بیست سال منابع طبیعی ادعایی علیه خریدار نموده و بعد از مراحل قضایی خریدار رو محکوم نموده و خریدار از من تقاضای قیمت روز ملک رو کرده. و الان ملک روز بیش از چهار میلیارد تومان هستش آیا ادعای خریدار مصداق قانونی دارد

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خیر فقط می تواند ادعای مبلغ 8 میلیون به اضافه ضرر و زیان دریافت نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مستحق للغیر باشد می تواند با اعلام بطلان معامله می تواند دادخواست استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی دادنامه صادره خواهد داشت و باید نوع خواسته مشخص گردد
و اینکه آیا زمین جز اراضی منابع طبیعی میباشد یا خیر
ممکن است با اقامه دادخواست به طرفیت منابع طبیعی ، زمین جز مستثنیات قرار بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر با علم به این موضوع اقدام را انجام داده باشد که متحمل خسارت می باشید