مشاوره حقوقی رایگان - واردات و صادرات کالا

سلام علیکم ببخشید
شخصی هر ماه به کربلا و نجف میره
و از ایران زعفران می‌بره یک کیلو مثلا
و از عراق هل اینا میاره
حکمش چیه

اصلا چطوری یک شخص میتواند
در ابعاد شخصی صادرات و واردات کنه

لطفاً شرح بدید

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما مطابق قواعد گمرک صادرات و واردات قواعد و قانون مختص خود دارد حتماً چنین شخصی اجازه صادر و وارد کردن اموال ذکر شده را دارند

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

حکم خاصی ندارد مگر اینکه به موجب قوانین خروج زعفران از کشور در حد یک کیلو قاچاق محسوب گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون برای صادرات و واردات کالا ، باید کارت بازرگانی داشته باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت شرایط صادراتی و ارزی باید رعايت شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مسائل شخصی افراد است اگر فکر می‌کنید جرمی انجام می‌دهد میتونید به نهادهای مربوطه گزارش دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر به صورت قاچاق آن صورت گیرد مجازات نقدی و غیره دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در حدی باشد که مقدار فراوانی از کشور خارج کند و یا وارد کند . در حکم کالای قاچاق است البته اگر گمرکات را نپردازد