مشاوره حقوقی رایگان - دریافت ملک به جای طلب

سلام وقت بخیر

من از شخصی پولی طلب دارم
اون شخص قراره ملکی رو به عنوان پرداخت طلب ، به نام من بزنه

الان داخل ملک مستاجر هست که تا 6 ماهه دیگه قرار داد داره و مبلغ 500 میلیون به عنوان رهن پرداخت کرده

این وسط پولی قرار نیست برا پرداخت طلب ردوبدل بشه ، میخواستم بدونم تکلیف این پول رهن چی میشه

چون با به نام زدن ملک ، تمام تعهدات‌ به عهده مالک جدید هست و اون 500 میلیون به عهده من هست

راهی هست که بشه ذکر کرد ملک به نام من هست ، ولی زمان تخلیه مستاجر باید اون 500 میلیون رو از مالک قبلی بگیره ؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با انعقاد قرارداد صلح می‌توانید شرط فوق را در قرارداد بگنجانید بهتر است با وکیل تنظیم قرارداد گردد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما باید زمان قراردادی که تنظیم می شود مستاجر نیز حضور داشته باشد و تکلیف نه نیز مشخص شود که این مبلغ را چه کسی قرار است بپردازد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما مبایعه‌نامه خرید تنطیم نمایید و در قرارداد شرط نمایید که پرداخت مبلغ رهن بر ‌عهده موجر است و ...

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قرارداد دقیق باید توسط وکیل تنظیم شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی تا امضا نکردید هر شرطی میتوانید درآن بنویسید ولی بهتره یک وکیل با خودت ببری

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید شرط ضمن عقدی در این زمینه در قرارداد خود بگنجانید و دوشاهد مرد هم ذیل ان را امضا کنند