مشاوره حقوقی رایگان - برقررای مستمری برای فرزند پسر بازنشسته ارتشی

باعرض سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم همسر بنده فرزند پسر هستند و دارای بیماری اعصاب و روان و بیماری گیلن باره و جراحی هیپ پا هم انجام داده اند حالا با

این مشکلات میتوانند تحت پوشش پدر شوهرم که بازنشسته ارتش هستند دربیاد البته همسرم 36 ساله هستند و اینکه پدر شوهرم در قید حیات هستند و من و دخترم

هم تحت پوشش قرار میگیریم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

یک وکیل

باید به همان بیمه مراجعه کنید