مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام.قصد ازدواج با خانمی دارم بعلت نداشتن بکارت میخواهد مهریه نگیرد(بخشش مهریه) به چه صورت قانونی عمل کنم که بعد ازدواج نتواند پشیمان شود و مهریه درخواست کند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می توانید در دفترخانه تعهد نامه و اقرار نامه تنظیم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید مقدار مهریه را یک سکه تمام بهار آزادی تعیین کنید.
اگر مهریه تعیین نکنید ممکن است بعداً مدعی مهرالمثل باشد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مهریه را چند شاخه گل یا یک سکه تعیین کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام الزاما باید مهریه تعیین شود و اگر مهریه تعیین نشود زوج باید مهرالمثل را پرداخت نماید و شما باید مهریه کم تعیین کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نمی‌تواند در ابتدای امر بدون مهریه باشد ولی میتوانید مهریه خیلی کمی در نظر بگیرید مثل یک سکه یا نیم سکه