مشاوره حقوقی رایگان - کسر کار 3 روزه

با سلام و عرض ادب
بنده در مهر ماه امسال "1401" به دلیل بیماری سه روز در مرخصی مددکاری بودم که به عنوان "بیماری" در شرکت محل کارمان شناخته می شود. اما شرکت برای من در لیست بیمه ی مهر 1401 ، 27 روز سابقه رد کرده است و در واقع 3 روز کسر کار برای بنده منظور شده که پس از مراجعه به سایت بیمه متوجه شدم. آیا امکانی برای رفع این مشکل برای بنده وجود دارد؟ ضمنا بنده بیمه تامین اجتماعی هستم و 19 سال و 7 ماه سابقه دارم.

پاسخ ها :

کسر بیمه برای مرخصی توسط کارفرما پرداخت کسری بیمه کسری بیمه بیمه