مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای طلاق

سلام همسر من دارای چند همسر صیغه ی میباشد و هر شش ماه یکبار رابطه زناشویی نداریم.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

از دادگاه نفقه و اجرت المثل و مهریه را مطالبه کنید و به جهت عسر و حرج تقاضای طلاق کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما چه درخواستی دارید سوالتان نامفهوم است .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

داشتن همسر بصورت عقد متعه به هر اندازه اشکال شرعی و قانونی ندارد و بر همسر شما اشکالی وارد نیست ودر مورد قسمت دوم سوال علت را جویا و یا جستجو نمایید

یک وکیل

ازدواج موقت هم موجب نقض شرایط ضمن عقد هست لذا اگر حاضر به ادامه زندگی نیستید از طریق دادگاه خانواده درخواست جدایی کنید