مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت زمین بافت شهری

با درود خدمت شما بزرگواران
سوال بنده اینه که یک زمین 3000متری دارم که نصف این زمین داخل بافت شهریه (شهر کوچک شهرستان) و الباقی ان نیز امسال طبق طرح توسعه شهری تا 6ماه دیگه صد درصد میاد جزء بافت شهری قرار میگیره ولی من این ملک رو 5سال پیش خریدم مالک قبلی تو مدارکش یه برگه دادگاهی کیفری منع تعقیب مالک داشت به سال 1370 که ملک منابع ملی نیست الان استعلام گرفتم میگن منابع طبیعی هست سوال من اینه با فرض 100درصد منابع طبیعی باشه وقتی ملکم همه تا چند ماه دیگه بیاد تو بافت شهرباتوجه به کمیسیون ماده 12شهری یا... دیگه از ید منابع خارج و من میتونم گواهی پروانه ساخت شهری بگیرم و اقدام به ساخت یا تفکیک و بفروشم!؟؟ امکان واگذاری زمین از منابع طبیعی استان به بنیاد مسکن هست یا نه این رویه اصولا پیش نمیاد و من مالکم... تمام

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
طبق قانون اگر زمین جز اراضی موات باشد و در محدوده شهر قرار داشته باشد زمین تحت اختیار سازمان راه و شهرسازی قرار میگیرد و شما باید دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده 12 را به طرفیت اداره راه و شهرسازی مطرح نمایید

ولی اگر زمین در محدوده خارج از شهر باشد زمین تحت اختیار اداره
منابع طبیعی میباشد و شما باید حسب مورد دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده 56 ( کمیسیون ماده واحده ) یا دادخواست اعتراض به آگهی منابع ملی به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید جهت مشاوره میتوانید تماس بگیرید