مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی سرباز

سرباز سپاهم شهرستان پردیس اهل تهرانم مشکل دارم میخام بدونم چجوری میتونم انتقالی بگیرم برا تهران ب من گفتن باید سرباز پیدا کنی سخته پیدا نمیشه راهی دگ نیست انتقالی بگیرم بیماری افتادگی دریچه قلبم دارم اینجا کارش خیلی سنگینه دارم اذیت میشم

پاسخ ها :

درخواست انتقالی سربازی به دلیل بیماری قلبی درخواست انتقالی سربازی انتقالی سربازی سربازی