مشاوره حقوقی رایگان - اجرا گذاشتن مهریه

با سلام
1_ بعد از گذاشتن مهریه ب اجرا و توقیف اموال مرحله بعدی چیه ایا ما باید اقدامی کنیم تا بره برا مزایده یا دولت خودش خودکار این کار را رو انجام میده من قصدم اینه که بعد از توقیف اموال یکسال وقفه بیفته بعد بره برای فروش در مزایده ایا این کار امکان پذیر هست .شوهرم فوت شده
ایا مادر شوهرم میتونه ب عنوان ورثه بره اعتراض کنه که روند فروش ملک سریع تر اتفاق بیفته
سپاس از شما

پاسخ ها :

مطالبه سهم از ملک مزایده ای برای مهریه مطالبه مهریه از ملک ارثی همسر مزایده ملک ارثی برای مهریه مطالبه مهریه مزایده ملک ارثی مطالبه ارث ارث مهریه