مشاوره حقوقی رایگان - آتش سوزی خودرو

سلام و وقت بخیر
دو روز پیش ماشین 207 اتومات مدل 1396 در مسیر جاده به ناگهانی دچار حریق شد . به کمک مردم حریق خاموش شد . به امداد خودرو زنگ زدم . ماشین توسط امداد خودرو به پارکینگ نمایندگی ایران خودرو برده شد . صورت جلسه حریق سر صحنه آتش نشانی و کلانتری تنظیم نشد . ایا تنظیم گزارش حادثه توسط آتش نشانی و کلانتری برای دریافت خسارت از بیمه نیاز است ؟ حالا که ندارم چه کار باید بکنم . با تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

مطالبه خسارت آتش سوزی خودرو از بیمه گزارش کلانتری برای دریافت خسارت از بیمه خسارت آتش سوزی خودرو آتش سوزی خودرو خسارت خودرو بیمه