مشاوره حقوقی رایگان - خسارت آتش سوزی خودرو

سلام بنده جلوبندی ساز ماشینم شاگردان تازه 10 روز اومده بود پیشم شاگردی دو روز نبودم بدون اجازه بنده ماشین شوهر خالشو آورد مغازه و جلوبندی ماشینمو سرویس کرد بعد به گفته خودش از ماشین بنزین کشید و شیلنگ بنزین خوب جا نزد و دوتا شاگردام رفتن با ماشین دور بزنن یک کیلومتر رفتن ماشین آتیش گرفت. صاحب ماشینم نه دیدم اصلا هم ماشین به بنده تحویل نداد حتی تلفنی الآن هم صاحب ماشین از بنده شکایت کرده که ماشین هم 40 میلیون تومان خسارت داره و چون مغازه تو بوده و شاگردان باید خسارت بدی در صورتی که ماشینم رو جلوی خونش به شاگردم که خواهرزاده زنش میشه تحویل داده من اصلا در جریان هیچی نبودم شاهد هم دارم که دو روز نبودم شاگردام هم توی اظهاراتی که بازرس اومده گفت که من بنزین کشیدم و جا نزدم طبق ماده 1و2 مسئولیت مدنی قانون میگه کسی که باعث شده آتش سوزی بشه باید خسارت بده خواستم نظر و کارشناسی شما رو بدونم ممنون میشم در این مورد کارشناسی کنید با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید موضوع کارشناسی گردد تا مقصر و میزان تقصیر مشخص گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اینها را به دادگاه بگی و هر سه شاگرد را معرفی کنی و دلیل بیاری که آن روز کلا در مسافرت بودی با شما کاری ندارند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله باهمین صحبتها و با سهادت سهود عدم تقصیر خودتان را اثبات کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درسته کسی که باعث خسارت شده باید جبران خسارت کند که میزان خسارت توسط کارشنس رسمی دادگستری براورد میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به شرایط گفته شده بایستی گفت که شما در این حادثه مسبب اصلی نبوده‌اید و شاگردان شما علت اصلی این آتش‌سوزی بوده‌اند اما شاید بنا به نظر کارشناس، درصدی کوچک از تقصیرات بر عهده شما بار شود.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید دادخواست‌ بدهید تا 6از طریق دادگاه صورت پذیرد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

اگر مدرک و شاهد داشته باشید در زمان اتومبیل نبودی واتومبیل را تحویل نگرفتی شما موردی نداری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این موضوع ابتدا می‌بایست توسط کارشناس مورد کارشناسی قرار بگیرد تا میزان تقصیر مشخص شود

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، حوادث ناشی از فعالیت کارکنان بر عهده کارفرما خواهد بود، بهتر است در دفاع از حقوق خود حضورا تقاضای کمک فنی داشته باشید