مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت قبض آب و شارژ توسط همسایه

با سلام و خسته نباشید.
ما در یک ساختمان 4 طبقه تک واحد هستیم. کلا 7 نفریم. خانم طبقه 4 درخواست پمپ آب نمودند که پس از تحقیق متوجه شدیم این مساله برخلاف سازوکارهای سازمان آب است و نصب آن منجر به جریمه خواهد شد لذا از نصب آن امتناع کردیم. واحد طبقه 4 شروع به آزار دادن همسایگان از جمله باز نمودن آب مشاعات و رها کردن و با عرض معذرت دستشویی در پارکینگ نمود. ما تحمل نموده برای پارکینگ درب گذاشتیم و آن را قفل کردیم.
ایشان حالا آب واحد خود را باز می گذارد به نحوی که مبلغ آب 1 میلیون و 800 هزار تومان فقط برای 7 نفر آمده است. از پرداخت قبض آب نیز خودداری می کند. شارژ هم پرداخت نمی کند. این خانم خاله صاحبخانه است و صاحب خانه در آنجا نیست. بسیار زن بددهنی است و قابلیت صحبت کردن هم ندارد. چه کاری می توانیم انجام دهیم؟؟؟ با تشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

ابتدا اظهارنامه بدهید و اخطار دهید وبعد از طریق شورا از وی شکایت کنید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم