مشاوره حقوقی رایگان - چند درصد رهن باید پیش صاحب خانه باشد تا حکم تخلیه بگیرد

سلام، من خیلی موضوع پیچیده ای دارم، قراردادم برای رهن خانه تمام شده است و پول ودیعه ام را میخواهم، صاحب خونه میگوید 50 تومن از 200 را فعلا بهت میدم تخلیه کن
1-تا چقدر پول ودیعه رو میتونه نزد خودش نگه داره؟ (رهن کامل 200)
2-خانه پیدا نکردم و اگه صاحب خونه پول ودیعه ام رو ندهد بلند نمیشم
3-بعد از اتمام قرارداد شارژ ساختمان و آب و برق باز با من هست؟ خب من نمیخواهم این جا باشم با این پول شارژ بالا ولی ودیعه ام پیش صاحب خونه است
4- میدونم پول ندارد و واسه این جا مشتری نمیاد واسش، سال ها میتونم به بهونه ندادن ودیعه اینجا بمونم ولی از ودیعه ام کم نشود؟
5-مدیر مجتمع قوم ایشان هستند هی میاد گاز و آب رو قطع میکند روم به بهونه شارژ در صورتی که من قراردادم تموم شده ودیعه ام رو میخواهم
6-هزینه کارگر برای اثاث کشی هم بالاست، آیا میتونم اگر ودیعه رو گرفتم صبر کنم حکم تخلیه بیاد و یکی این اثاث ها رو واسم بیاره پایین؟ آیا خسارت بزند به وسایلام در حین حکم تخلیه میتونم شاکی باشم
سوال اولیم واسم مهمه و نیاز به وکیل پیگیر و همراه دارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ودیعه مستاجر همراه با تخلیه وی باید تسویه و تادیه گردد
وگرنه مستاجر پس از تخلیه می‌تواند تامین دلیل نماید و.... مطالبه مبلغ مورد ودیعه را طی دادخواست تخصصی تقاضا کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در زمان تخلیه موجر باید تمام مبلغ رهن را به شما مسترد نماید و سپس شما کلید خانه را تحویل بدهید
تا قبل از تخلیه خانه پرداخت شارژ و هزینه اب و برق ، بر عهده مستاجر است
خیر بعد از اتمام مدت قرارداد ، باید اجرت المثل پرداخت گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که باید بررسی بیشتری از آن به عمل آید و یک سوال ساده حقوقی نیست که جواب کوتاه داشته باشه

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیچ‌وجه موجر نباید پول ودیعه را به مستاجر بدهد ودیعه پس از تخلیه کامل مورد اجاره پرداخت خواهد شد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام زمانی ک قصد تخلیه دارید ودیعه باید پرداخت شود