مشاوره حقوقی رایگان - معلول حین خدمت یا جانباز

با سلام سرکار خانم جمالی چون اطلاعات بیشتر یه سوال داشتم من سرباز سپاه بودم در سال 88 در حین پاسبخشی بودم بین ساعت 12تا 2 که انبار تسلیحات آن ناحیه اتش گرفته و چون محل پاسبخشی برروی سقف انبار تسلیحات بود بند تا افسرشب سربازان دیگر را خبر کردم آتش زیاد شده و باعث انفجار شده ومن پرت شده واز پله آهنی که داشت سقوط کردم تمام بدنم در واقع آسیب دیده در سال 95 در کمیسیون 134به من معلول حین خدمت دادن ودر کمیسیون عالی بند ب بازنشسته شدم دچار ضایعه مغزی هستم و عدم تعادل در راه رفتن سر درد و سر گیجه تشنج ها ی گاه بی گاه و خانه نشین میخواستم بدونم ایا میتونم برای جانباز شدن اقدام کنم و اگه میشه همون رای کمیسیون عالی پزشکی برای من محسوب میشه یا دوباره باید به کمیسیون عالی پزشکی رفت ممنونم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام بر شما بزرگوار
متاسفانه شما جانباز شناخته نمیشوید,چنانچه در ميدان نبرد به سبب ماموريت یا در هر گونه ماموريت رزمي يا جنگي يا ويژه در طول
رفت و برگشت به سبب ماموريت یا در اسارت دشمن يا گروگان ضد انقلاب يا اشرار يا
سارقين و يا قاچاقچيان یا در هر گونه حملات زميني ، هوايي ، دريايي دشمن یا در رفت و برگشت از منطقه عملياتي تا محل مرخصي یا توسط اشرار، سارقين مسلح و قاچاقچيان به سبب ماموريت یا توسط ضد انقلاب و يا به سبب عمليات خرابكاري عوامل دشمن یا در هر گونه آموزشهاي رزمي و عمليات مانوري یا حين آزمايش و تحقيقات و توليد در زمينه اسلحه و مهمات و
وسايل جنگي و خنثي سازي يا پاك سازي مواد منفجره و محترقه و شيميايي به سبب ماموريت یا به سبب خدمت از طريق سو قصد اعم از اين كه در طول ايام خدمت و يا غير خدمت باشد مورد آسیب و جراحت قرار میگرفتید شما جانباز شناخته میشدید .