مشاوره حقوقی رایگان - توافق با مستاجر برای اجاره معوقه

سلام من مالک یک دستگاه آپارتمان مسکونی هستم و آن را اجاره داده ام . چهار ماه از مدت قرارداد اجاره باقی مانده . مستاجر من پنج ماه هیچ کرایه ای نداده . آیا بهتر است صبر کنم تا مدت قرارداد تمام شود و اجور معوقه را از مبلغ ودیعه کسر کنم یا از الان اظهارنامه اجور معوقه و فسخ قرارداد بدهم . با توجه این که از مبلغ ودیعه بعد از کسر اجور معوقه مبلغی هم اضافه می آید.

پاسخ ها :

توافق با مستاجر برای اجاره معوقه پرداخت اجاره معوقه اجاره معوقه اجاره