مشاوره حقوقی رایگان - توافق اجرت المثل

سلام. من یک واحد آپارتمان را اجاره دادم. تاریخ پایان قرارداد 31 تیر ماه سال 1399 بود. با توجه به عدم تخلیه توسط مستاجر پس از ارسال اظهارنامه طی دو دادخواست جداگانه برای مطالبه ضرر و زیان و دستور تخلیه اقدام نمودم. دادخواست مطالبه اجور معوقه و ضرر وزیان به شعبه 205 و دادخواست صدور دستور تخلیه به شعبه 214 مجتمع شماره پنج شورای حل اختلاف ارجاع داده شد. در شعبه 214 پس از صدور دستور تخلیه یک مهلت یک ماهه به مستاجر داده شد.در این مدت من بر سر اجور معوقه و اجرت المثل با مستاجر توافق کردم. متاسفانه بعد از یک ماه مهلت داده شده که به اجرای احکام مراجعه کردم. اظهار داشتند شما چون توافق کردین دستور تخلیه کان لم یکن تلقی می شود و مستاجر میتونه بشینه در حالی که من بر سر اجرت المثل و اجور معوق توافق کردم نه ادامه قرارداد. ولی در گزارش شعبه توافق اجاره ثبت درج شده است. آیا توافق بر سر اجرت المثل برای مدتی که بعد از قرارداد مستاجر واحد اجاره رو در اختیار داشته به منزله تمدید قرارداد است؟ توافق بر سر اجاره برای مدتی که بعد از قرارداد مستاجر واحد اجاره رو در اختیار داشته به منزله تمدید قرارداد است؟ آیا با فرض به می توانم دستور تخلیه را پیگیری نمایم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله قبول اجرت المثل به منزله تمدید است شما دوباره برای تخلیه اقدام نمایید