مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اجرت المثل زوجه

باسلام و خسته نباشید میخواستم بپرسم اگر زوج بخواهد زوجه را طلاق دهد و خود درخواست طلاق داده باید اجرت المثل زوجه را بپردازد؟ بعد زوجه امروز برای اجرت المثل خود نزدیک عریضه نویس رفته بنا به گفته عریضه نویس اجرت المثل از این به بعد به زن تعلق نمیگیرد میخواستم بدانم ایا چنین قانونی تصویب شده است که به زن اجرت المثل تعلق نگیرد؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در هر حال طلاق حق زوج است ودر هرزمان با پرداخت حقوق زوجه از جمله اجرت المثل نحله تنصیف ومهریه نفقه معوقه جاریه وزمان عده زوجه خودرا حتی بدون تقصیر طلاق دهد اجرت المثل بمعنی پرداخت حق الزحمه کار های انجام شده توسط زوجه در زندگی مشترک با زوج است لذا از لحظه ای که کاری توسط زوجه انجام نشده است اجرت المثلی هم تعلق نخواهد گرفت.موفق باشید