مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی پدر فوت شده

سلام من پدرم فوت شده و حقوقش بین من و خواهرم نصف میشه به مادرم نمیرسه چون طلاق گرفته من مطلقه هستم و یک خواهر دارم که ازدواج کرده اما چون صیغه کرده حقوقش قطع نشده و اینکه الان بچه دار شده میخواستم بدونم آیا وقتی بچه دار شدن حقوق ایشون قطع میشه یا که خیر و اینکه من چه کاری باید انجام بدم که کل حقوق به من برسه؟
و اینکه آیا با صیغه میشود برای بچه شناسنامه و... گرفت
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام برای دریافت شناسنامه فرزند راه های متفاوتی وجود داردواما تا زمانی که واقعه ازدواج در شناسنامه خواهرتان ثبت نگرددامکان دریافت کل مستمری برای شما غیر ممکن خواهد بود . موفق باشید

یک وکیل

میتوانید به بیمه اطلاع بدهید چون کار خواهر شما خلاف قانون هست