مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام انتسابی دایر بر تصرف عدوانی و تخریب

سلام
مغازه ای از فردی حقیقی و حقوقی اجاره کردیم بعد از مدت یک ماه فردی مراجعه کرده و با الفاظی زشت و درهم ریختن مغازه ادعای مالکیت مغازه را کرده و ما اقدام به تماس با پلیس کرده و بعد از سیر مراحل قانونی تمبر باطل کرده و بعد از سه ماه ابلاغ اول آمده از طرف بازپرسی و بنده مدارک موجود ارائه داده و بعد از حدود ده ماه این ابلاغ دوم برای من آمده.
لطفا مرا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،نگفتیدعنوان شکایت چه بوده،لیکن بایدبه عنوان تخریب وایجادمزاحمت شکایت نمایید.موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.چه سوالی کردید که راهنمایی کنیم؟یاالله