مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

باسلام و عرض ادب
تصادفی داشتم با موتورسوار که منجر به مصدومیت از ناحیه پیشونی شده است، با اومدن اورژانس و منتقل به بیمارستان دولتی با رضایت خودشون به بیمارستان فوق تخصصی زیبایی مراجعه کردن،، بنده نیز برای پیگیری پرونده با ایشان صحبت کردم به بنده گفتن که رضایت نمیدهیم و بعلاوه پول دیه که از بیمه میگیرن هزینه های عمل زیبایی را باید پرداخت کنی،، سوال بنده این است آیا میتونن ادعا کنن که پول عمل زیباییشون و از من بگیرن و رضایت ندن برای ترخیص خودرو؟
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به نظر پزشکی قانونی دارد. ترخیص خودرو پس از سپردن ضمانت امکان پذیر هست

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
بابت نقص زیبایی هم دیه تعیین میگردد و در مواردی ارش ثابت است با این توضیح که هرگاه جنایت موضحه صورت بعد از التیام، اثری از خود بر جای بگذارد، علاوه بر دیه موضحه، یک هشتادم دیه کامل نیز ثابت است و هرگاه جنایت در حد موضحه نبوده و بعد از التیام اثری از آن باقی بماند، علاوه بر دیه جنایت، یکصدم دیه کامل نیز ثابت است و چنانچه جنایت، شکافی درصورت ایجاد کند دیه آن هشت صدم دیه کامل است.