مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه نکردن مستاجر

سلام
خونه ای دارم دوطبقه هستش
طبقه زیرزمینش رو اجاره دادم رهن و به صورت یکساله به 4 نفر
ایشون قراردادش سراومده 3 4ماهه و قبل از اینکه هم قراردادش سر بیاد اجاره نمیداد درست حسابی
وقتی هم گفتیم خالی کن بد دهنی و فحاشی میکنه حتی از ماهم شکایت کرده به جرم تحقیر و توهین درصورتیکه هیچ توهینی نکردیم بهش
(اینم بگم که به چهار نفر اجاره دادیم اما بیشتر از اینها ادم اورده داخل خونش که زندگی میکنن و اینجا هستند اما به ما دروغ گفت)
الانم رفتیم دادگاه میگه مثلا تا 17ام وقت داره خالی کنه تو باید تا 17 ام پولشو بدی اگر ندادی روزی مثلا 200 خسارت باید بدی اونم اگر تا 17 ام خالی نکرد روزی 200 باید خسارت بده

الان یعنی این قانونه این همه وقت تو خونه من نشسته نه اجاره ای داده نه چیزی فحاشی کرده خونه منو خراب کرده اینهمه ادم اضافه اورده تو خونه و خیلی چیزای دیگه بعدش تازه از پول پیشش هم کم نشه و من باید پولشو بدم بره؟
اینهمه وقتی که اجاره نداده مفت نشسته تو خونه چی؟ و حتی چندماه بدون قرار داد نشسته توخونه
راهنمایی کنید لطفا

(واینم بگم ما هیچ شکایتی نکردیم ازش هنوز)

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید دادخواست مطالبه مبالغی. که پرداخت نکرده ارایه کنید