مشاوره حقوقی رایگان - زمین مبایعه نامه

با عرض سلام ، در زمین هایی که مبایعه نامه ای خرید و فروش میشوند وقتی می‌خواهیم زمین را بفروشیم مبایعه نامه های قبلی رو کپی اش را نگه داریم یا کپی برابر اصل کنیم ,؟ راهکاری برای اثبات مالکیت در صورتی که کپی مبایعه نامه را داشته باشیم چیست،؟ البته در صورت وجود اختلاف با مالک قبلی. با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کپی مبایعه نامه ها را داشته باشید و در قرارداد قید کنید که قراردادها تحویل خریدار شده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام هیچ وقت به طور قطع نمی توان مالکیت را دانست اما در قرارداد اساره نمایید و نزد خود نیز داشته باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است اصل قراردادهای قبلی مطالبه شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حتما نگه دارید زیرا برای اثبات مالکیت و گرفتن سند مالکیت تک‌برگی احتیاج میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت را به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی اقامه نمایید و