مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای حکم مهریه

سلام
من مهریه ام رو اجرا گذاشتم همسر سابقمم نظامیه الان حقوقش تقریبا 9 و خورده ایه
الان دادگاه حکم داد یک چهارم حقوق و مزایا باید توقیف بشه اما در تمامی ماه های سال فقط ماهی 1 و نیم به من پرداخت میشه
الانم باز دادگاه حکم داده که چون ازدواج مجدد نکرده ایشون باید یک سوم حقوق و مزایاش کم بشه که بازم همون 1 و نیم داره پرداخت میشه و من حکم دادگاه رو چند ماهه که تحویل محل کارش دادم

من باید چی کنم که یک سوم حقوق و مزایا توقیف بشه؟ آیا باید از محل کارش شکایت کنم که کم بهم میدن یا راه دیگه ای هست؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید و متذکر شوید حکم به درستی اجرا نمی شود.