مشاوره حقوقی رایگان - اقساط مهریه

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز دادراه. همسر بنده مهریه اش را به اجرا گذاشته بنده درخواست اعسار دادم که به 4 سکه پیش قسط و 6 ماه یک سکه تعیین گردیده ولی تا به حال که سه ماه از حکم قطعی میگذرد ایشان حکم را به اجرا در نیاورده اند.بنده در سایت حقوقی خواندم که اگه سه قسط پرداخت نشود مهریه به حالت حال برمیگردد خواستم ببینم چقدر صحت دارد و آیا این قانون فعلا شامل بنده میشود؟ با تشکر از شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه همچین قانونی نیست ، شما میتوانید خودتان بروید وخواهان اجرای حکم شود تا نیم عشر به شما تعلق نگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر صحت ندارد
مگر اینکه گزارش اصلاحی صادر بشه و در گزارش اصلاحی چنین شرطی شده باشد.
در صورتی که اقساط پرداخت نشود زوجه می تواند حکم جلب بگیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اگراقساط پرداخت نشود زوجه می تواند حکم جلب بگیرد و در مورد شما چون هنوز اجرایی نشده مشکلی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر باید ابتدا اجراییه صادر و به شما ابلاغ گردد

حضورا به اجرای احکام مراجعه نمایید و درخواست بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر فقط اقساط معوقه باید پرداخت شود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خیر چنین قانونی نیست از طریق لایحه آمادگی خود را برای اجرای حکم اعلام کنید