مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

سلام. ما چهار دختریم ... پدرمان فوت کرده و مادرمان زنده است... و در شهرستان زندگی میکنیم... من میخام از 12 ساعت آبی که از پدرم به ارث میرسد حقم را بگیرم ... ولی یکی از خواهر هایم مخالف فروش این 12ساعت آب هست و اصلا اصلا همکاری نمیکنه ... من باید چیکار کنم؟؟؟ ایا میشه تنهایی سهم خودمو بفروشم؟؟؟ چقد هزینه داره؟؟ لطفا جواب بدین من عجله دارم... در ضمن همین خواهرم از آب ها استفاده میکنه. ایا میتونم ازش شکایت کنم؟؟؟ پدرم اموال زیادی داره ولی من فقط قصدم فروش 12ساعت آبه...

پاسخ ها :

یک وکیل

تا زمانی که ماترک تقسیم نشده شما بدون اجازه شرکا کاری نمیتوانید بکنید . لذا وکیل بگیرید و درخواست تقسیم ارث نمایید