مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و ثبت خارج کشور

با سلام من و همسرم در سال2016 در دادگاه خرج کشور طلاق گرفتیم و سفارت ایران نرفتیم میخواهم در ایران تحت پوشش بیمه پدر مرحومم باشم و مادرم یکسال فوت کرده ، چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درخصوص طلاق ایرانیان خارج ازکشور دادگاههای ایران باید حکم تنفیذی صادرکنند

یک وکیل

فعلا کاری نمیتوانید بکنید تا واقعه طلاق طبق موازین شرعی و قانون ایران انجام و ثبت شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

طلاق در خارج از کشور و بدون ذعایت موازین شرعی و برابر مقررات کشور محل اقامت قابلیت اجرایی ندارد