مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شغل سرقفلی

سلام وقتتون بخیر
پدرم سرقفلی مغازه پروتئینی داشتن که به کبابی تغییر شغل دادن
در زمان تغییر شغل مالک فوت کرده بودن و ورثه در دسترس نبودن.
الان میتونن شکایت کنن و تخلیه بگیرن؟
ایا این دو شغل در یک صنف محسوب میشوند؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با ورثه توافق نمایید
در صورتی نیازمند اجازه ورثه نبوده اید که مشاغل مثل هم بوده باشد که بنظر بنده کبابی با پروتئینی متفاوت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان تخلیه وجود خواهد داشت

طبق قانون موجر و مستاجر ، اگر محل کسب و پیشه برای شغل معینی اجاره داده شده باشد دارنده سرقفلی ، حق تغییر شغل را بدون اجازه مالک نخواهد داشت مگر اینکه شغل جدید عرفا مشابه شغل سابق باشد و

و در این صورت مالک میتوانند دادخواست تخلیه بدون پرداخت حق کسب و پیشه را مطرح نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ممکنه، برای جواب دقیق باید متن قرارداد سرقفلی مطالعه شود.
خیر

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سرقفلی یکی از موضوعات تخصصی وکلاست که کار هر کسی نیست و خیلی حساس هست بنابراین باید اسناد و مدارک شما و قراردادهای مذکور به دقت بررسی و تحلیل شود سپس نظر قطعی داد