مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام. من ملكي را خريداري كردم كه مبلغي را نقد و مابقي را چك داده ام حال مشخص شده ملك مشكل دار بوده و كلاهبرداري شده. من چك ها را پاس نكرده ام بايد چه كنم كه چك هايم برگشت شده جلب نشوم

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بهتر است قرارداد وچکها را به وکیل ارائه دهید تا دقیق مطالعه شود و سپس راهنمائی لازم ارائه گردد.

یک وکیل

باید مطیع قانون باشید پاس نکردن چک در بعضی موارد جرم و موجب محکومیت حبس می باشد وجه چک را در صندوق دادگستری تودیع و در خصوص معامله هم باید وکیل بگیرید