مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

سلام ماشینی داشتم بنام خودمه همه ی مدرک با همسرسابقم ماشین منو بدون اینکه بنده حضورداشتند باشم ویااینکه وکالتی داده باشم فروخته 3سال راه دادگاه رفتم امادرنهایت رای قاضی به نفع اون صادرشدوبنده ب حقم نرسیدم وهنوزهم مدارک به نام خودمه لطفا راهنمایی کنید چگونه میتوانم ماشینمون بگیرم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی رای دادگاه و اسناد مربوطه است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم قطعی صادر شده پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن دادنامه کاملا خوانده شود و مورد بررسی قرار گیرد تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیق‌تری به توان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی رای دادگاه و اسناد مربوطه است.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما با توجه به اینکه در مورد شمارش صادر شده است باید پرونده شما به شکل دقیق بررسی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بعضی از موارد تخصصی می باشد اینکه قانون این رای را صادر کرده است مطمئناً موافق موازین قانونی اقدام نموده است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است