مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ماشین از زوجه

سلام خسته نباشید ممنون از راهنمایی های شما من سال95 یک ماشین خریدم که از شرکت به اسم زنم زدم ولی پول ماشین رو از حساب خودم دادم و 4 تا چک داشت که خودم دادم و پاسشون کردم زن من 6ماهه که زندگی رو ترک کرده و ماشین رو هم برده هنوز تمکینش صادر نشده همسر من ماشین رو بدون اطلاع من فروخته ایا میشه کاری کرد ممنون میشم بهم کمک کنید زن من متاسفانه همه زندگی منو برده من در ماموریت کاری بودم که این کارها رو با من کرده حتی پولی تو حساب های منم نذاشت لطفا منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام . با ارائه فیش های و رسیدهای پرداختی الزام ایشون به پرداخت ثمن را بخواهید . اگر نیت شما هبه بوده چون اتومبیل را فروخته هبه قابل رجوع نیست . اگر ثمن رو به عنوان قرض به ایشون دادید مطالبه ثمن کنید . البته ایشون می تونن بجای بخشی از مهریه همون ثمن رو توقیف کنن .

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام .ایشان مالک بودند و سند داشتند و فروختند پس شما حقی بر ماشین نداشتید وفقط میتونی دادخواست مطالبه وجه خودرو راباستناداینکه پولهاش را دادید مطرح کنیدو لاغیر

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام میتوانید به پول خودرو برسید نه خود خودرو . دادخواست مطالبه وجه دهید