مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن حساب بانک

سلام. تو رو خدا یکی جواب بده... ضمانت شخصی رو کردم که 57 میلیون وام گرفته. 6 قسط عقب افتاده داره و بجای ماهی 1300 قسط از حقوقش ماهی یک میلیون بخاطر نامه ای که از بانک به اداره زدن از حقوقش کسر و بحساب بانک واریز میشه علاوه بر من دو ضامن دیگه هم داره. همه ضامنین گواهی کسر حقوق به بانک ارایه دادیم. من تو همان بانک حدود 60 میلیون حساب دارم. بانک به اداره سه ضامن که همه در یک سازمان هستیم نامه زده که از حقوق کسر بشه و بخاطر اینکه بنا به دستور رییس مرکز از حقوق ضامنین تا حالا کسر نشده بانک حساب من رو که با همسرم مشترک هست تا مبلغ 52 میلیون مسدود کرده و تصمیم دارن مرحله بعدی از حساب من که در دسترس تر هست بابت دیرکرد و اقساطش برداشت کنند. خواستم ببینم قانونا میتونن حساب بنده که با همسرم مشترک هست رو بدون اجازه من مسدود کنند و اصلا میتونن بدون اجازه من از حساب بانکیم بابت قسط طرف برداشت کنند.. در حالی که من گواهی کسر اقساط از طرف اداره ای که در ان اشتغال دارم به بانک ارایه دادم و در مورد برداشت از حساب مشترکم و یا مسدود کردن حساب بانکیم نامه ای ندادم. نمیدونم تو فرم تعهدنامه و قراردادی که قبل از پرداخت وام ضامنین پر میکنن اونجا از طرف بانک نوشته شده بود یا نه و اگه نوشته باشه اصلا قانونی هست یا نه ؟ چون بین ضامنین فعلا فقط حساب من مسدود شده و حتی حساب خود وام گیرنده هم مسدود نشده!!!! و جواب بانک از مسدود کردن حساب این بود که برای دو ضامن دیگر چون در این بانک حساب نداشتند نامه به بانک مرکزی زدیم و تا به آن بانک ها برسه طول میکشه.. اگه مسدود کردن حسابم توسط بانک غیر قانونیه کجا باید پیگیری کنم ؟
همچنین در متن نامه کسر حقوقی که به بانک دادیم نوشته شده (چنانچه وام گیرنده حداکثر سه قسط به تعهدات خود عمل ننماید به این مرکز اعلام تا برابر مقررات اقدام قانونی صورت پذیرد) این در حالیه که الان بانک میگه طرف حدود 6 قسط دیرکرد داره و بعد از سه قسط طبق نامه به ما اعلام نکرده و نامه ای به سازمان ما نزده.. و جای تعجب اینجاست که حقوق شخص حدود 3 تومنه و قسطش 1300
پولی که از حقوقش بابت قسط برداشت میشه به دستور رییس مرکزش 1 میلیونه و چرا همون 1300 برداشت نمیشه ؟ برای اینکه محل کارش مجبور بشه 1300 از حقوقش کسر کنه چکار باید بکنم ؟ در نامه کسر حقوق وام گیرنده هم که قبل از دریافت وام به بانک ارایه داده بود ننوشته بود در صورت ندادن قسط توسط وام گیرنده یک سوم از حقوقش کسر بشه... مقدار تعیین نکرده بود.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در بحث ضامن ابتدا از ضامن کسر می شود و ضامن می تواند الزام فرد مرتبط را به پرداخت وجه از محکمه بخواهد