مشاوره حقوقی رایگان - ضامن و چک برگشتی

سلام خسته نباشید ضامن وام کسی شده ام که 1سال و نیم چکم برگشت خورده و از حسابم هیچ برداشتی صورت نگرفته فقط چک برگشته خورده و بانک شکایت کرده و حسابم مسدود شده.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام در عمل بانك ميتواند در صورتي كه گواهي كسر از حقوق ارايه نموده باشيد از حقوق شما كسر نمايد يا ساير تضمينات شما را مثل سفته يا چك به اجرا بگذارد شما ميبايست بدهي را به بانك پرداخت نماييد و سپس براي مطالبه مبالغي كه در جهت ضمانت از مشتري بانك پرداختيد به وي مراجعه كنيد يا بعبارتي عليه وي دادخواست مطالبه وجه مطرح كنيد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

روح اعتماد با اینگونه رخدادها مکدر می شود و قانون سخت و سلب است.
متاسفانه باید خدمت شما عرض نمایم که بانک می تواند در قبال این ضمانت حقوق شما را برداشت و اسناد تجاری را به اجرا گذارد
علی الیحال مبلغ از حساب شما کسر و شما می توانید به مدیون اصلی مراجعه کنید

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام مبلغ النهایه از حسابتان برداشت خواهد شد و شما میتوانید به مدیون اصلی مراجعه و کلیه خسارات خودرا مطالبه کنید