مشاوره حقوقی رایگان - پیامک توهین و تهدید تهمت و افترا

با سلام
بنده یک پیامک دارم که هم تهمت دزدی و هم افترا و در اخر گفته دمان از روزگارت در میارم از خانم یکی از اشنایان ک تو اینستا فرستاده بود. و شکایت هم شده ازش
دقیقا بعد از 2 روز از این پیام 7 نفری ریختن سرم و منو زدن از بستگان همون شخص بودن
از این 7 نفر شکایت کردم و خواستم بدونم از خانم ک تو دایرکت بهم پیام داده بود تو روز دادگاه چی بگم که جرمش قشنگ اثبات بشه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به اتهام توهین وفحاشی وتهدید به استناد این پیامها دفاع نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به پیامها استناد نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اسکرین شات و پرینت از ان پیامها بگیر به دادگاه بده

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در دادسرا اعلام کنید که خانم تهدید کرده و تهدید خود را نیز عملی نموده است است مطابق قانون یکی از شرایط تحقق جرم تهدید آن است که تهدید کننده قدرت اجرای تهدید را داشته باشد لذا همین چند روز بعد مورد ضرب و شتم قرار گرفته اید به عنوان قرینه و دلیل بر اجرای تهدید خانم معرفی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به گفتگوی متقابل و اظهارنظر دقیق دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکوائیه توهین و افترا و تهدید و ضرب و جرح را مطرح نمایید و
و با ارائه مستندات و دلایل دعوا را اثبات نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدارکی که دارید را به دادگاه ارائه نمایید و واقعیت قضیه را شرح دهید کفایت می کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اینکه در روز دادگاه چه می‌گذرد و دفاعیات چیست در صلاحیت دادگاه است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اصل‌ بر برائت است و باید دلیل اقامه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید با توجه به متن پیام شکایت نمایید اگر توهین باشد جزای نقدی اگر کلمات دیگری باشد میتواند شلاق در بر داشته باشد که نیاز به رسیدگی دارد