مشاوره حقوقی رایگان - حریق ماشین

با سلام و عرض ادب
با توجه به اینکه ماشین 207 اتومات مدل 1396 بنده در تاریخ 1401/11/18 در هنگام رانندگی دچار حریق شد چگونه می توانم از خودروساز بررسی علل حریق و طرح دعوی احیانا به علت نقص فنی را خواستار باشم و برای احقاق حق طرح دعوی نمایم. با تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

می بایست تامین دلیل نمایید و و به استناد آن شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید دادخواست تامین دلیل بدهی تا کارشناس بیاید بررسی کند اگر علت حریق را نقص خودرو از کارخانه داد انوقت شکایت کن

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما باید درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس مربوطه را اخذ کنید تا خودرو مورد کارشناسی قرار بگیرد و علت یابی شود اگر علت این اتفاق نقص خودرو از جانب سازنده باشد می توانید از شرکت خودرو سازی شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس علت آتش سوزی خودرو بررسی شد

و سپس باید دادخواست مناسب به طرفیت شرکت خودرو سازی و نمایندگی اقامه نمایید و به نظریه کارشناس استناد نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید تامین دلیل کنید تا کارشناس نسبت به خسارت وارده و احتراق نظر دهد سپس مطالبه خسارت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود علیه شرکت و نمایندگی مربوطه طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تامین دلیل کنید بعد ازان اقامه شکایت از شرکت و نمایندگی

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

ابتدا تامین دلیل کنید کارشناس دادگستری تشخیص به تقصیر ایران خودرو داد طی دادخواستی تقاضای خسارت کنید ولی 207 96 که 5 سال بدون ایراد کارکرد داشته احتمال تقصیر خودرو ساز ضعیف هستش

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مدل 96 بوده است نمی توان به خودرو ساز ربط داد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بدوا دادخواست به خواسته تامین دلیل در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد تا علت حریق کارشناسی شود . سپس بر مبنای نظریه کارشناسی ، دادخواست متناسب مانند دادخواست مطالبه خسارت به ثبت برسد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دادخواست تامین دلیل بدهی تا کارشناس مقصر را مشخص کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تامین دلیل با جلب نطر کارشناس رسمی دادکستری را مطرح نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست تامین دلیل دهید کارشناس علت حریق را بررسی می نماید اگر به علت نقص کارخانه باشد می توانید ازخودروساز شکایت کنید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود درخواست تامین دلیل تا کارشناس علت را بررسی سپس دعوی مطالبه خسارت مطرح کنید.

سيدمرتضي  سيدخاوري لنگرودي

جناب آقای سيدمرتضي سيدخاوري لنگرودي :

اولاً لازمه که قبل از هز اقدامی ماشین دچار حریق شده مورد کارشناسی و تأمین دلیل قرار بگیره،اگر نمایندگی های مربوطه از خودشون سلب مسئولیت می کنند به نظرم باید دادخواست مطالبه خسارت باید بدین تا کارشناس منتخب دادگاه موضوع رو زیر نظر دادگاه بررسی کنه، در صورت نظر کارشناس مبنی بر این که حریق ناشی از نقص در خودروسازی یا کلا عیب بوده مکلف به جبران خسارت خواهند شد. ولی به نظرم باید وکیل بگیرید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق دفتر خدمات قضایی برعلیه شرکت ایران خودرو و نمایندگی که از آن خریداری نموده اید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا می بایست تامین دلیل انجام دهید و اگر کارشناس علت آتش‌سوزی را هم این موضوعی که به خودروساز تعلق میگیرد تایید نمود موقع می بایست به طرفیت شرکت خودروسازی دادخواست بدهید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

می بایست تامین دلیل نمایید و و به استناد آن شکایت کنید