مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام. بنده یک پرونده جانبازی دارم از سال 66 که تمام تاییدیه ها رو داره از جمله سپاه نیرو انتظامی و شورای محل و ... که یک چشممو از دست دادم و حتی الان ترکش در چشمم هست و با یک عکس ساده ترکش معلومه اما هر بار که به اداره جانبازان و فرمانداری میرم جواب مشخص نمیدن و کارهام همیشه به عقب میفته چیکار کنم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر از جانبازان هشت سال دفاع مقدس باشید به درخواست شما رسیدگی می شود در غیر این صورت به یگان محل خدمت مراجعه کنید